Fenerbahce Twente Maci Hangi Kanalda

The latest and trending news from around the world.

Fenerbahçe Twente Maçı Hangi Kanalda
Fenerbahçe Twente Maçı Hangi Kanalda from

Fenerbahçe Twente Maçı Hangi Kanalda?

Yayın Bilgileri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda ekibi FC Twente ile karşılaşacak. Maç, 18 Ağustos 2022 Perşembe günü oynanacak. Maçın yayın hakları beIN Sports'a ait. Maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Maçın Önemi

Fenerbahçe için bu maç, Avrupa kupalarına katılma yolunda kritik bir önem taşıyor. Sarı-lacivertliler, play-off turunu geçerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılma hakkı kazanmak istiyor. Twente ise geçtiğimiz sezon Hollanda ligini 4. sırada tamamlayarak Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Hollanda ekibi, bu maçta Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alarak rövanş maçına avantajlı girmek istiyor.

Takımların Durumu

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk hafta maçında Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Sarı-lacivertliler, bu maçta da Twente karşısında galibiyet hedefliyor. Twente ise Eredivisie'deki ilk hafta maçında Fortuna Sittard ile 1-1 berabere kaldı. Hollanda ekibi, Fenerbahçe maçına hazırlanmak için yeterli süreye sahip oldu.

Tahmini Dizilişler

**Fenerbahçe:** Altay; Osayi-Samuel, Szalai, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu; Arao, Zajc; Mert Hakan, Lincoln, Rossi; Valencia **Twente:** Unnerstall; Brenet, Propper, Sampsted, Smal; Zerrouki, Sadilek; Pleguezuelo, Van Wolfswinkel, Cerny; Van Leeuwen